Wat u doen met gaspatronen?

Amy Verhoeven

Koop meer, koop meer, koop meer!

Waarom? Omdat je niet alleen nieuwe cartridgecases krijgt, maar ook een complete set cartridges krijgt. Dit zijn de dingen die je zou kopen als je een gascartridge collector. En dat is waarom, wanneer u gascartridges koopt, het goed is om zo veel als u kopen.

Dus, je hebt een paar cartridges om uit te kiezen en, voor mij, de beste zijn:

2-delige gascartridgecase met een adapter voor een patroonbesteld, zoals een zak of een pen. De adapter heeft hetzelfde type sleuf als de cartridgecase en kan cartridges en een pen vasthouden. Ik geef de voorkeur aan deze stijl te gebruiken als een alternatief voor een zak of pen adapter. De adapters zijn het beste voor gascartridges omdat ze geen gaten hebben en er geen bewegende delen zijn. Als u niet beschikt over een van dit soort adapters, moet u meer dan één type cartridge bestellen. In tegenstelling tot Tapijtreiniger Jumbo is het dus veel effectiever.

1-delige cartridgecase zonder adapters, een penhouder of een adapter. In tegenstelling tot Hand Compressor, is het merkbaar meer geschikt. Dit is de duurste versie van een gascartridge, en het wordt soms een cartridge uit één stuk genoemd omdat het één geval is en een tweedelige cartridge op verschillende manieren wordt gemaakt. Het is ook niet beschikbaar voor een penadapter. Als u deze wilt gebruiken, u het beste een ander soort cartridge of een zak- of penadapter kopen.

Dit zijn de soorten cartridges, maar er zijn ook vele soorten cartridges, zoals eendelige, tweedelige of driedelige cartridges. Het zijn allemaal cartridges die worden geleverd met adapters. Soms is een cartridge uit één stuk hetzelfde als een penadapter met een penhouder.

Sommige van de cartridges zijn alleen beschikbaar in Europa, maar sommige anderen komen in de Verenigde Staten. Kijk trouwens naar een gascassette-vergelijking. De Amerikaanse versie heet "pen-vormige." In de VS worden de cartridges meestal geleverd met adapters (de pen) en een soort hoes waarmee u de cartridge zonder adapter gebruiken. Als u een Burger van de V.S. bent en deze dekking niet wenst te hebben, zal het gewoonlijk voor aankoop in de V.S. beschikbaar zijn. Als u liever een meer Amerikaanse stijl van dekking, vindt u een bij de meeste grote pen retailers. Er zijn veel verschillende cartridge ontwerpen. Veel mensen willen deze kopen uit andere landen of andere landen 'leveranciers voor een hogere prijs. Er zijn ook veel verschillende soorten cartridge, zoals "Bismarck" of "Welsh" bijvoorbeeld. Er zijn zo veel cartridges beschikbaar om te kopen en te kopen voor een prijs, dat ik moest proberen om gelijke tred te houden met alles. Dus maakte ik mijn eigen, met behulp van de meest voorkomende cartridges.