Over Amy

Amy Verhoeven

Mijn vader zei altijd dat ik alle kleine dingen in de gaten moest houden. Ik hou van het vinden van een gascartridge om te testen en te vergelijken met en zijn altijd geïntrigeerd door de verschillende materialen en de verschillende methoden van de productie van een cartridge. Dit is mijn derde blog in mijn bloggraphic carrière.

Ik schrijf deze blog om te laten zien hoe veel van de producten die er vandaag zijn gemaakt van een zeer specifieke mal. De gascartridge is niet het enige onderdeel dat is gemaakt van een mal, maar het is de meest gebruikte. Met dat gezegd zijnde heb ik onderzoek naar de gascartridge voor meer dan 5 jaar. Om die reden heb ik besloten om mijn blog over gas cartridges te starten. Wat ik ga bespreken met u is zeer reëel en het kan en gebeurt!

De gascartridge

Er zijn vier belangrijke componenten aan een gascartridge. Het belangrijkste onderdeel is de cartridge zelf. Dit kan worden gemaakt van kunststof of staal. De belangrijkste onderdelen van de gascartridge zijn de primer, kamer en de kogel. De cartridge moet dezelfde afmetingen hebben als de kogel.

Mijn Ebook, dat een gascartridge wordt genoemd, is hier te vinden. Als je in de fotografie, ik heb ook een reeks foto's die ik neem van mijn nieuwe geweren elke ochtend.

Ik ben al een schutter voor een lange tijd, maar de tijd is nu. Mijn leven is vol jachtreizen en lange nachten kamperen. Mijn familie is mijn eerste passie en de belangrijkste reden waarom ik doe wat ik doe. Maar, zoals ik ben opgegroeid en veranderd en veranderd, mijn liefde voor het buitenleven is gekomen in focus en de behoefte aan iets nieuws is gekomen. De behoefte is aan een nieuw geweer dat ik kan gebruiken om te jagen in de meest uiteenlopende en wilde gebieden van Australië. Ik kan niet zonder. Het is geen wonder dat mijn moeder en ik gaan trouwen in juli en hebben een geweldige tijd. Ik heb deze blog serieus genomen voor een lange tijd en ik hoop dat het geeft je een beetje inzicht in mijn leven, mijn ervaring en een aantal van mijn gedachten over hoe een nieuw geweer zou passen in mijn leven.

Op sociale media vind je me onder de naam 'snikken' of mijn gebruikersnaam is de test van het snikken. Ik ben een fervent gas cartridge gebruiker en ik denk graag dat ik een beetje geeky ook.

Ik heb geprobeerd alle merken en modellen van deze cartridge-munching machines in de afgelopen jaren. Ze hebben allemaal hetzelfde probleem - de cartridge gaat niet helemaal door de cartridge. De reden dat dit een probleem is vanwege de schroef-in top, de bovenste schroeven in de cartridge en als de cartridge is te groot, zal het niet door gaan. De cartridges die wel werken met de schroef-in top zal echter gewoon pop uit en ga recht naar binnen.

Het ziet er makkelijk uit, maar je moet heel voorzichtig zijn als je het doet. Je moet weten hoe je de cartridges in de cartridge munch machine en zet de schroef-in boven op rechts. Er zijn een paar manieren die ik heb gevonden om de cartridge te krijgen in de machine.

Ik ben geboren in Duitsland, maar ben opgegroeid in Nederland. Ik studeerde filosofie aan de Universiteit van Nijmegen en studeerde scheikunde, bedrijfskunde en economie in Rotterdam. Ik schreef ook in science fiction magazines voor een paar jaar voordat ik naar een baan bij een Nederlands bedrijf om te studeren. Het was een droom van mij om schrijver te worden en mijn eerste roman, The Green Light, gepubliceerd in 2010, is gepubliceerd in twee talen en in verschillende talen (Duits, Engels, Frans, Nederlands).

Ik ben altijd gefascineerd geweest door science fiction. Ik herinner me zitten met mijn vrienden als kinderen en tv kijken en het lezen van SF, maar ik weet niet hoe het meer uit te drukken. Dit is de eerste keer dat ik kan delen de opwinding van de nieuwe romans die ik momenteel lees. Ik kijk uit naar het zien van de nieuwe romans, zelfs als ik nog even moet wachten om ze te lezen.