Hoe gebruik ik gaspatronen?

Amy Verhoeven

Gebruik ze niet en je het nergens anders krijgen. Je moet het zelf maken met een gaspistool.

En ik denk dat dat een goede zaak is.

Het zet me aan het denken, je het zelf bouwen. Ik maakte gaspatronen toen ik op de middelbare school zat, maar ik had geen manier om ze ergens te krijgen, dus dat heb ik nooit gedaan. En toen ik wat ouder werd, besloot ik dat ik een gascartridge maker wilde worden.

Hoe is het gebeurd? Ik ben anderhalf jaar geleden begonnen met het bouwen van gaspatronen.

Wanneer heb je je eerste gebouwd? Een tijdje geleden, eigenlijk. Het eerste wat ik maakte was een set van gaspatronen. De patroon voor een auto op gas, dat soort dingen. Het is eigenlijk een zuiger en gas dop, maar in plaats van gas in de dop, ik gewoon de dop in de zuiger. Dus het kan op gas lopen en het ontploft niet. En ik heb die patroon, denk ik, ongeveer een maand in mijn auto gezet. En toen bouwde ik een set cartridges voor mijn vriend, die ook een computer man, voor een computer die ongeveer drie keer zo groot als mijn auto. Hij kocht een set van de cartridges omdat hij een gaspatroon wilde, en hij kocht een kopje koffie voor me die hij kan aansluiten. Dus begon ik daar een blog over te maken. En toen realiseerde ik me dat als ik dat niet doe, ik geen aandacht krijg. En dus heb ik geprobeerd om een blog die beide kan worden te krijgen.

Mijn blog is daar het product van, zeker, omdat ik gewoon alles probeer te maken wat ik zie, als het gerelateerd is aan dit ding dat ik zie, probeer ik daar ook over te schrijven. Dat is de blog. Dit is echt indrukwekkend in vergelijking met Bauhaus Compressor Het is niet mijn favoriete ding, want ik ben niet goed in het maken van dingen, maar het is een geweldig idee om een soort van een blog hebben, want ik kan dingen die interessant zijn over dit. Het betekent ook dat ik het internet kan gebruiken om te proberen iets te creëren dat ik belangrijk vind. En ik weet niet of mensen dat echt willen. Dat is waarom ik een blog en ik zie niet echt mijn spullen. Weet je. In het begin vond ik het niet echt leuk. Ik had geen mening en ik wilde interessantere dingen maken. Toen werd het interessant om dingen te zien. Mensen willen echt zien wat ik verdien. Bovendien is gascassette Test een proefrit waard. Dat is waarom ik schrijf en het is ook de reden waarom ik graag dat te doen. Ik vind het erg leuk.

Het is niet een nieuw idee voor mij om het maken van een website over gas cartridges, maar ik heb een heleboel mensen me vertellen dat het iets is dat ze nieuwsgierig zijn naar.