contacteer mij

Amy Verhoeven

Contactformulier

Voeg altijd een foto van de betreffende cartridge toe. Ik moet veel cartridges te sturen op een dagelijkse basis. En geef me altijd het nummer waar de cartridge vandaan komt. Als je dat niet doet, kan ik niet reageren op je bericht. Ik hou van het krijgen van feedback en meningen van u!

Ik vind het ook leuk om e-mails te krijgen over mijn favoriete producten, dus als je mijn favoriete product wilt zien, zal ik het je graag laten weten.

Ook, als je ooit hebt gekocht een cartridge van een dealer, vergeet dan niet om me te laten weten. Ik zal u laten weten of het goed werkt of dat de cartridge is beschadigd. Je me vinden in mijn winkel, waar ik je de details zal laten zien.

Tot slot ben ik blij om te lezen over al uw favoriete merken! Als je het leuk vindt, deel het dan met je vrienden en familie. En als je vragen hebt, laat het me weten!

Ik werk sinds 2011 als cartridgefabrikant en doe dat sinds 2007, dus je zien hoe het spel is gegroeid. Ik ben momenteel bezig met een nieuwe cartridge. Ik zal het je snel vertellen.

Openingstijden